DanskEnglish

Eksklusivt på Sweetdeal: Legendarisk smagsoplevelse på Hard Rock Cafe i København

Deal Score+3
85kr 170kr SE TILBUD
Deal Score+3
85kr 170kr SE TILBUD

For første gang nogensinde er en Hard Rock Cafe landet på et dealsite – Og dét er da værd at slå på tromme for! Deres restaurant i København er nu landet med et brag på Sweetdeal med et drøngodt tilbud på deres lækre burgere!

Siden 1995 har Hard Rock Cafe Copenhagen rocket hovedstaden og serveret saftige burgere for legender, der elsker god smag og Rock n’ Roll. Restauranten ligger på Rådhuspladsen i starten af Strøget – lige midt i Københavns bankende hjerte.

Her kan du vælge mellem 4 friske, saftige steak burgere, der vil få mundvandet til at løbe. Ligesom at strengene på en guitar skal være tunet perfekt for at spille den rigtige melodi – så er alle detaljer vigtige for Hard Rock Cafe’s legendariske steak burgere.

Alle burgerne serveres med en frisk, ristet brioche bolle og sprøde pommes frites. Prøv for eksempel Original Legendary Burgeren med en saftig black angus bøf, dobbelt op på ost, sprød bacon, en gylden løgring og den søde, let røgede signatur sovs – den får på alle tangenter!

Med det samme du træder ind i restauranten, vil du kunne mærke den store passion for musik og god amerikansk mad. Der er legender på væggene og i højttalerne. Kom forbi til et frisklavet måltid, en håndshaket cocktail og nyd synet af alle de fede Rock n’ Roll memorabilia fra lokale og internationale artister som Metallica, Pretty Maids, The Rolling Stones, Amy Winehouse og Michael Jackson.

Atmosfæren er afslappet, og den smagfulde menu og hurtige venlige service er bare en lille del af Hard Rock oplevelsen. Så tag dine venner, din familie, din kæreste eller dine kolleger med til en rockin’ smagsoplevelse.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Nyttinge links

Dealbuddy is a website created in 2022 by Matt Winther in order to build a shopping community and give the best tools to each of its members to find the best deals, coupons and giveaways in Denmark every day.

Kontakt

Email : contact@dealbuddy.dk
Tlf nummer: +45 93 93 37 66
Porcelænshaven 26, 2000, Frederiksberg
dealbuddy.dk
Logo
Register New Account
Reset Password

Please click on the icon of what you want to post

Deal

Click here to submit a deal.
A deal is an item or service that has a better price than usual

Coupon

Click here to submit a coupon.
A coupon is a code that gives its user a price reduction

Giveaway

Click here to submit a giveaway. Giveaways are often organized by brands or influencers for their community to win prizes